Beloved

Beloved Loveshoot – Uiteindelijk is het liefde waar het om draait

Wat een mooie manier van fotograferen!

Nadat ik kennis maakte met Beloved Fotografie was ik gelijk helemaal om. Wat is dit een mooie manier van fotograferen! Ik besloot dan ook om de Beloved Loveshoot op te nemen in mijn portfolio, want dit mocht zeker niet ontbreken in mijn werk.

 

Bijzondere momenten vastleggen

Ondertussen heb ik al veel mensen mogen fotograferen tijdens een Beloved Loveshoot en zie ik steeds weer dat er tijdens de sessie zoveel moois tussen mensen kan ontstaan. Ik voel mij dan ook zeker bevoorrecht om tijden deze momenten aanwezig te mogen zijn en ze vast te leggen.

 

Beloved Fotosessie: wat je mag verwachten

De naam zegt het al: Beloved ofwel geliefd. Wil je iets speciaals beleven, laat je dan verwonderen tijdens deze fotosessie. Hierin komt namelijk duidelijk het besef van “kleine dingen” die zo speciaal zijn naar boven.

 

Jullie vertellen je eigen verhaal
Een Beloved fotosessie is niet zomaar een sessie. Het is een heel bijzondere, dynamische shoot waar enige voorbereiding aan vooraf gaat.

  • Voorafgaand aan de shoot stuur ik jullie, man-vrouw/ouder-kind/vriend(in)/vriend(in), een vragenlijst toe om jullie al een beetje te leren kennen. Denk aan het moment waarop jullie elkaar ontmoet hebben, of bijzondere momenten die jullie samen beleefd hebben.
  •  Tijdens de fotoshoot zullen we een paar van de vragen op een leuke manier bespreken. Deze interactieve manier van fotograferen zorgt ervoor dat jullie je op elkaar concentreren en dat er momenten ontstaan van plezier en emotie. Of dit nu gaat om een lach of een traan, dat maakt eigenlijk niet uit. Het moment vertelt jullie verhaal. En dat is Beloved Fotografie.
  • De foto’s worden uiteraard gemaakt op een plek waar jullie je op je gemak voelen en met natuurlijk licht. Misschien wel op een plaats die heel bijzonder en speciaal voor jullie is of waar jullie graag naartoe gaan.
  • Na afloop, als de foto’s klaar zijn, bekijken we samen de foto’s om het moment nog eens te beleven. Dat gebeurt in de fotostudio, met op de achtergrond door jullie zelf uitgekozen muziek.
  • Een Beloved Fotosessie duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Prijzen

Een Beloved Fotosessie kost €248,00

Daarvoor ontvang je:

  • 1 mooie Fine-Art fotoafdruk van 30×40 cm
  • een gebonden foto album van 8 pagina’s 15×15 met daarin de mooiste foto’s.

 

Als fotograaf wil ik graag dat mijn product bij jullie aan de muur hangt of in een mooi album samenkomen. Daarom heb ik ook met zorg een aantal leveranciers gezocht die enkel leveren aan vakfotografen en die een perfect product kunnen leveren waar je trots op kunt zijn. Het is mogelijk om de bestelde fotoafdrukken in klein digitaal formaat met watermerk te krijgen voor social media gebruik.

 

 

Beloved loveshoot fotograaf zevenaar

Fotografie by Debby – Fotostudio Zevenaar: