Bruidsreportage Timo en Kimberly

Bruidsreportage Timo en Kimberly

Hoe ziet een bruidsreportage eruit? Wat kunnen jullie verwachten als ik als bruidsfotograaf deze mooie dag mag vastleggen? In deze blog een verslag van de bruiloft van Timo en Kimberly. Lees, kijk en geniet!

Op vrijdag 18 mei 2018 was het zover, de bruiloft van Timo en Kimberly samen met hun kinderen Keady en Tiem! De dagen ervoor had het vaak geregend, maar vandaag was het een heerlijk zonnige dag. Ik kwam ‘s ochtends vroeg aan bij het nieuwe huis van het bruidspaar. Stralend zat Kimberly in de haar en make-up en er hing een heel ontspannen sfeer. De voortuin was mooi versierd door vrienden en familie.

Timo stond op het punt naar het huis van goede vrienden te gaan om zich daar voor te bereiden en om te kleden voor deze mooie dag. Met hulp tijdens het aankleden van Timo’s moeder en zijn beste vriend, zag hij er echt top uit! Samen met zijn zoontje Tiem, gingen de bruidegom en de kleine man naar hun eigen huis om daar Kimberly en Keady te ontmoeten. Het moment dat ze elkaar voor het eerst zagen. En die ontmoeting was echt geweldig, met alle lieve familie vrienden om hen heen.

 

We reisden vervolgens af naar Didam waar ze hun belofte af gingen leggen in een sfeervolle kapel bij de kerk. Na de ceremonie gingen de daggasten door naar de mooie feestlokatie de Deel in Beek. Wij gingen richting Peeske om zo mooie foto’s te kunnen maken als gezin en  van het bruidspaar alleen.

Na de fotoreportage gingen ook wij naar de Deel om te proosten, en te genieten van een heerlijk koud en warm buffet. Met als afsluiting een prachtige ijstaart waar iedereen goed van gesmuld heeft.

Tijdens het opfrisuurtje van het bruidspaar en de daggasten ben ik alvast de zaal ingedoken om mooie detailfoto’s te maken van de feestzaal en van de opbouw van de waanzinnig goeie band Q5band. Dez muzikanten zorgden ervoor dat die avond het dak erafging! Wat een feest!

bruidsreportage

Terugkijkend op deze geweldige dag, wat was dit een fantastische aftrap van het bruidsseizoen, ook ik heb intens genoten en wil Timo en Kimberly enorm bedanken dat ik deze bijzondere dag voor hen mocht vastleggen.

bruidsreportageWens jullie heel veel liefde en geluk toe, wat zijn jullie een mooi warm gezin.

Liefs Debby

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.