Een mooi gesprek, een moment van rust: een cadeautje voor jezelf

Een mooi gesprek, een moment van rust: een cadeautje voor jezelf

Aandacht geven, gezelligheid creëren, iemand de ruimte geven om zichzelf te zijn, een goed gesprek voeren. Als fotograaf, maar zeker ook als mens vind ik dit belangrijk. En ik heb mooi nieuws. Naast fotograferen, ga ik mensen ook coachen. Wil jij even tijd voor jezelf of wil je juist met een klein groepje samenzijn, of zit je met vragen waar je niet uitkomt? Kom dan een kop thee bij mij drinken.

Theekransje met mij 

 

Doe jij dat nog wel eens? Op je gemak een kop thee drinken en met elkaar stilstaan bij het leven. Praten over dat wat je bezighoudt, waar je blij van wordt, of waar je nog aan wilt werken. Ik denk dat we dat te weinig doen. Daarom heb ik een mooie Theekransjes-training gevolgd bij Laurie van Limbeek van de Coacherij en met mijn behaalde certificaat kan ik jou als coach een moment voor jezelf aanbieden. Geloof me, het is de moeite waard, ik ben zelf nog steeds aan het nagenieten van deze trainingsdag!

Theekransjes is een community van ervaren coaches en professionals die de verbinding zoeken. Zij geven de volgende defimitie aan een Theekransje: “Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

In mijn fotostudio staat de thee dus ook klaar voor jou.

En extra bijzonder: ik ben de enige vakfotograaf in Nederland die deze Theekransjes organiseert!

Jouw coach voor een goed gesprek

 

Een goed gesprek kan over veel dingen gaan. Zo sprak ik laatst met een zelfstandig ondernemer die toch tegen bepaalde punten aanloopt met klanten en personeel. We kunnen dan samen sparren onder het genot van thee en wat lekkers om eens te kijken hoe een ander dit ziet.

Het kan ook voorkomen dat je in de drukte van de dagelijkse beslommeringen misschien niet altijd echt aandacht voor je kind hebt.Of misschien hebben jullie als gezin veel meegemaakt waardoor het voor jullie extra fijn is om samen een geluksmomentje te hebben. Zie het theekransje dan als een mooi cadeau voor je gezin.

Denk verder ook aan een momentje voor:
Collega’s
Vriendinnen
Ouders met kinderen met een beperking
Moeder dochter / zoon
Alle leeftijden kinderen
Zwangere vrouwen
Moeders

Tijdens de gesprekken kunnen we ook actief aan de slag zodat je een blijvende herinnering eraan overhoudt. Verderop lees je hier meer over.

Ingrediënten voor een Theekransje:

 

Als jij een kop thee bij mij komt drinken, gaat al mijn aandacht uit naar jou en waar jij je goed bij voelt.

  • Thee (of iets anders te drinken)
  • Speciale Theekopjes
  • Wat lekkers
  • Gezelligheid staat voor op
  • Creativiteit, spel en natuur
  • Praten over wat je bezig houdt

Theekransjes zijn er in alle vormen en maten en voor allerlei verschillende doelgroepen. Neem contact op voor ingrediënten die speciaal voor jou op smaak zijn gemaakt.

Theekransje met een activiteit

 

We hoeven natuurlijk niet echt in een kring te zitten en thee te drinken. We kunnen ook een interactief theekransje houden. Denk aan:

  • een mini workshop waar fotografie een onderdeel van is. Zo kan jij, alleen of met de groep met wie je komt, een selfie maken en vertellen wie jij op de foto ziet. Dat is een speelse manier om het gesprek te starten.
  • een moeder~dochter geluksvogel. In de voorbereiding maken we een mooie kaart waarop jullie elk drie dingen zetten wat jullie zo fijn vinden aan elkaar. Daarna maken we samen een heel mooi schilderij met 2 unieke geluksvogels.
  • een leuke kletspot maken. Je schrijft op kleine papiertjes leuke vragen of quotes, die stoppen we in een leuke pot en thuis kun je met vrienden of familie af en toe een briefje trekken en het gesprek aangaan.

Het is de bedoeling dat ik alles op gang zet, daaruit volgen mooie momenten of gesprekken, zie het als een cadeautje even een mooie moment voor jezelf, samen in een groep.

Tijd en kosten

 

Een theekransje duurt ongeveer 2,5 uur.
In totaal kunnen er 6 mensen meedoen, met mij erbij wordt dat een groep van maximaal 7 personen.
De kosten zijn €15/€17.50 per persoon, afhankelijk van het gekozen thema en de benodigde spullen daarvoor.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.