Dit ben ik

Welkom op mijn site, graag stel ik mij aan je voor.

Mijn naam is Debby van Cleef. Fotografe in hart en ziel. Ik ben een newborn, portret, kinder- en afscheid & uitvaartfotograaf gevestigd in Zevenaar. Ik maak herinneringen. Met een kritisch, professioneel – maar vooral liefdevol – oog leg ik de meest bijzondere momenten in het leven van mensen vast. Mijn benadering en stijl van fotografie is puur, eenvoudig, natuurlijk en vol passie. Ik ben er om het verhaal van je pasgeborene, kind en familie vast te leggen, zodat die herinneringen nooit vervagen. Mijn sessies gaan allemaal over het creëren van een ontspannen sfeer, zodat echte persoonlijkheden kunnen schijnen. In mijn fotografie vind je een stukje van mijzelf terug en waarvoor ik leef.

Herinneringen

Het leven zelf wees mij op het belang van een herinnering. In 2017 verloor ik mijn broertje. Door dit verlies ben ik gaan beseffen hoe belangrijk het is om herinneringen te vereeuwigen en vast te leggen. Tenslotte zijn het de herinneringen waarin we momenten koesteren. Momenten waaraan we vast kunnen houden en waarin we ons soms eventjes terug kunnen trekken. Het vastleggen van deze herinneringen maken een moment tastbaar.

Genieten

Naast mijn werk als fotografe geniet ik volop van mijn gezin en van het leven. Ik ben een onwijs trotse moeder van vier. Mijn gezin staat centraal. Mijn kinderen, met hun gekke dansjes en eigenwijze trekjes, onze familieavonden en onze fijne rustmomenten in de weekenden. Ik leef vol passie. En als ik ergens voor ga, dan is dat met heel mijn hart.

Ik vind het belangrijk om gezond en fit te zijn en voer dit door in mijn vrije tijd: sport én ontspanning. Van een fijne work-out in de buitenlucht of kickboksen op de kickboksschool geniet ik nét zoveel als van een heerlijke bankhangavond. Kon ik die twee maar combineren!

Sinds 2015 verbreed ik mijn fotografiewereld door opleidingen en traingingen. Door te proeven aan veel verschillende fotografiekunsten waande ik mijn weg door de wijde en bijzondere wereld van fotografie en kwam ik uit bij een specifiek vorm van fotografie waarin ik me de laatste jaren heb gespecialiseerd: “new born baby fotografie & portret fotografie”.

Heel veel liefs van Debby

Neem ook gerust een kijkje op mijn Facebook of Instagram

Contact
Ambachtstraat 11
6905 DD
Zevenaar
06-22973818
KvK: 62913077
BTW: NL163228395B02

Fotografie by Debby – Fotograaf Zevenaar: