Portret

Portretfotografie – Precies zoals jij bent

Elk portret is weer uniek. Dus besteed ik echt aandacht en tijd aan een portretshoot. Ik vind het prachtig om heel intensief naar iemand te kijken. Wat is het voor persoon. Hoe staat hij of zij, hoe zijn de bewegingen, de gezichtsuitdrukking, de sfeer. Ik stel iemand op het gemak, laat iemand een pose aannemen die bij hem of haar past. En als de persoon voor de camera zich op zijn gemak voelt, niet meer in de gaten heeft dat er een camera is, dan is het aan mij om weer te geven wat ik zie.

Ja, het kan wat onwenning zijn, zo’n portretshoot. Je geeft je als het ware bloot door je echte ik te laten zien. Want je hoeft niet per se te lachen als je een serieus karakter hebt. En als het bij je past om een krachtige blik te hebben, of om ontspannen naar voren te kijken, dan is dat ook goed. Met een portretfoto laat jij jouw mooiste kant zien. En dat is zoals jij gewoon bent.

Sprekend, natuurlijk en tijdloos, voor een levenslange herinnering!

Foto’s met karakter

Van werken met mensen krijg ik energie en voldoening. Vertrouwen geven en vertrouwen krijgen om vervolgens waardevolle herinneringen en tastbare kunstwerken te maken. Mijn streven is het maken van krachtige foto’s.

​Portretfotograaf in Zevenaar

Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, bespreek ik graag jouw wensen en mijn mogelijkheden. Dat gebeurt doorgaans telefonisch.
De foto’s worden allemaal gemaakt met natuurlijk daglicht en met professionele apparatuur.

Prijzen

Op aanvraag ivm nieuwe website vanaf 29 september 2019

Als fotograaf wil ik graag dat mijn product bij jullie aan de muur hangt of in een mooi album samenkomen. Daarom heb ik ook met zorg een aantal leveranciers gezocht die enkel leveren aan vakfotografen en die een perfect product kunnen leveren waar je trots op kunt zijn. Het is mogelijk om de bestelde fotoafdrukken in klein digitaal formaat met watermerk te krijgen voor social media gebruik.

Fotografie by Debby – Fotostudio Zevenaar:portretfotograaf in zevenaar