Sitter

Zittende baby fotografie – Je zult je verbazen over het prachtige eindresultaat

Als je baby kan zitten, is er een nieuwe mijlpaal bereikt. Van het ene op het andere moment zit jouw kleintje rechtop en bekijkt de wereld vanuit een andere positie. Een moment waar je als ouders enorm trots op bent. En ziet zo’n zittende baby er niet ook enorm lief uit!?

 

Wil jij ook die schoonheid van je zittende baby vast laten leggen? Dat kan in mijn huiselijke studio met een persoonlijke sfeer. Een plek waar jullie mooiste herinneringen met liefde worden gemaakt. En waar jullie meer dan welkom zijn voor een sitterfotoshoot met een prachtige uitstraling.

 

Een sitter babyshoot is mogelijk zodra de kleine zelfstandelijk kan zitten. Dat is meestal als ze tussen de 6 en 10 maanden oud zijn. Dit is het perfecte moment voor een mooie fotosessie en ook een leuke opvolger van de newbornshoot. Die kleintjes worden immers zo snel groot.

 

Sitter Babyshoot met lifestyle vintage look

De shoot zal ongeveer 1 uur duren, en vindt plaats in mijn studio in Zevenaar. Spelenderwijs en in een ontspannen sfeer maak ik foto’s van jullie baby.  Ik gebruik daarvoor natuurlijke tinten. Ook heb ik mooie aanvulling op de kleding voor zowel baby jongen als meisje. Dit maakt de shoot erg leuk, maar ook puur.

 

Less is more

Tijdens de shoot gaat alle aandacht naar jullie kleintje. Ik zorg voor een mooie rustige setting, want het is erg belangrijk dat jullie kindje zich op zijn gemak voelt. Dan kan ik jullie baby ook het beste ‘vangen’ met mijn camera; namelijk precies zoals hij of zij is.
De eenvoud siert en je zult je verbazen over het prachtige eind resultaat: een mooie herinnering die een waardevolle plek verdient in jullie huis.

 

Het resulaat

Na de sitter babyshoot maken we een afspraak om de fotogalerij te bekijken. Ik kies hiervoor met zorg ongeveer de 15 mooiste foto’s uit. Mocht je meer foto’s erbij willen bestellen, dan is dit altijd mogelijk. Er is ook ruimte voor het maken van éénn vader-/ moeder-baby foto maar de focus ligt op de babysitter shoot.

 

Prijzen

Een Sitter babyshoot kost € 127,50
Daarvoor ontvang je

  • 1 mooie Fine-Art fotoafdruk van 30×40 cm
  • een gebonden foto album van 8 pagina’s 15×15 met daarin de mooiste foto’s.

 

Als kinderfotograaf wil ik graag dat mijn product bij jullie aan de muur hangt of in een mooi album samenkomen. Daarom heb ik ook met zorg een aantal leveranciers gezocht die enkel leveren aan vakfotografen en die een perfect product kunnen leveren waar je trots op kunt zijn.

 

Fotografie by Debby – Fotostudio Zevenaar: