Last Moments

Uitvaartfotografie – Respectvol de laatste reis vastleggen

Ook deze manier van fotografie vind ik bijzonder mooi. Het is ook een eer om van nabestaanden het vertrouwen te krijgen om de laatste reis vast te leggen. Op respectvolle wijze maak ik graag een bijzondere en waardevolle herinnering, zodat jullie deze verdrietige pijnlijke dag, zo vol emoties, een plek kunnen geven.

Herinnering levend houden
Het overlijden of ziekte van een dierbare is een erg ingrijpende gebeurtenis. In deze hectische periode moet je veel beslissingen nemen. Deze dagen gaan vaak in een roes voorbij en veel momenten zijn achteraf lastig te herinneren. Foto’s helpen om deze momenten en herinneringen levend te houden. Dit om deze verdrietige pijnlijke dag, zo vol emoties, op deze manier een plek te kunnen geven voor de nabestaanden. Ook voor de rouwverwerking kan dit helpen. Nabestaanden zijn achteraf erg blij met de foto’s.

Terminaal of overleden
Praten over de dood vinden mensen vaak lastig. Maar als het dichtbij komt, is het goed om het er over te kunnen hebben. Om zo het einde, dat onoverkomelijk in zicht is, mooi en in harmonie te laten verlopen. Misschien is er nog een laatste wens die vervuld gaat worden. Of is er een laatste ontmoeting met dierbaren. Als fotograaf leg ik niet alleen uitvaarten respectvol vast, maar leg ik ook de laatste dagen of de laatste bijzondere momenten van een terminaal zieke naaste vast.  Om een bijzondere tastbare herinnering te geven aan bijzondere momenten met elkaar.

Steeds opnieuw krijg ik te horen dat mijn aanwezigheid amper werd opgemerkt tijdens mijn werk, dit is ook precies wat ik wil. Het gaat immers om uw afscheid.
Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak, om zo samen te kijken wat de wensen zijn.

Prijzen vanaf € 625,-

  • 2,5 uur
  • Op locatie
  • Nabewerking van ca. 50 foto’s
  • Incl. (linnen / leer omslag)  album 20 x 20 cm c.a. 24 pagina’s
  • Voor elk uur extra wordt er € 75,00 bijgerekend

Fotografie by Debby – Fotostudio Zevenaar:uitvaartfotografie zevenaar